Iată cum să-ți mărești penisul în mod natural!

A avea un penis mai lung este dorința nemărturisită a aproape fiecărui bărbat de pe planetă. Îți amintești când ți-ai măsurat lungimea penisului în adolescență, sperând să observi un centimetru în plus?

Poftim: află că și bărbații maturi continuă să nutrească în secret speranțe și ambiții legate de penisul lor. Unul dintre cele mai căutate subiecte de pe net este tocmai cel despre cum să mărești penisul în mod natural, pentru că apelează la una dintre cele mai mari nesiguranțe ale publicului masculin.

Este cu adevărat posibil să iti maresti penisul?

Trebuie să înțelegem dacă mărirea dimensiunii penisului este o fantezie, o promisiune realizabilă sau doar o momeală.

Să începem prin a afirma cu sinceritate că nu există o modalitate naturală de a lungi penisul cu câțiva centimetri și că multe dintre promisiunile făcute de site-urile online sunt doar fumigene. Cu toate acestea, este adevărat că există modalități de a obține o ușoară creștere a dimensiunii penisului și o erecție mai viguroasă.

Care sunt metodele pentru a oferi penisului tău vigoarea maximă?

Operație chirurgicală

Prelungirea penisului pe cale chirurgicală este cu siguranță cea mai drastică modalitate de a obține rezultatul dorit. Dar nu este o plimbare în parc: această metodă poate fi indicată doar pentru cei care au o problemă reală cu micropenia și care, în starea lor, nu pot avea relații sexuale. Riscurile ridicate ale acestei operații, caracterul invaziv al acesteia și durata lungă de reabilitare o fac absolut nerecomandabilă pentru cei care au deja un penis mediu și doresc să devină super-dotați.

Pastile și suplimente

Pe de altă parte, utilizarea pastilelor și a suplimentelor este o modalitate mult mai puțin invazivă și mai frecventă de a obține mărirea penisului fără a vă perturba viața. Trebuie să ținem mereu cont de faptul că membrul masculin nu este un os, rigid și imuabil, ci lungimea și diametrul erecției sale sunt reglementate de o umflare a corpului cavernos, care la rândul său este reglementată de un flux sanguin crescut. Pastilele și suplimentele pot îmbunătăți cu siguranță circulația și pot face ca fluxul sanguin să fie mai fluid și mai mobil, ceea ce duce la erecții mai vizibile și mai ușoare. De exemplu, alimentele și suplimentele care conțin oxid nitric vor contribui semnificativ la creșterea vasodilatației noastre și, astfel, la expansiunea penisului în momentul erecției.

Metode naturale

Când vorbim despre metode naturale, ne referim la metode care nu necesită intervenții chirurgicale și nu implică administrarea de medicamente sau pastile, ci se bazează pe modalități de alungire a penisului pe care le putem descrie ca fiind „mecanice”. Masajul, exercițiile zilnice și utilizarea pompelor de vid sunt toate modalități utilizate în mod obișnuit pentru a obține o ușoară creștere a dimensiunii noastre sexuale.

Metode naturale

Ca în toate lucrurile, metodele naturale sunt întotdeauna cele preferate atunci când vine vorba de sănătatea organismului, sau cel puțin cele cu care se începe. Voi enumera în continuare câteva metode utilizate în mod obișnuit pentru a obține un penis mai puternic, pentru a vă oferi o imagine de ansamblu completă a posibilităților disponibile.

Pompe de vid pentru penis

Pompele de vid sunt un sistem utilizat pe scară largă pentru a obține o creștere temporară a dimensiunii penisului. Ele sunt folosite în principal de persoanele care au probleme cu disfuncția erectilă, deoarece stimulează mecanic fluxul sanguin în așa-numitele regiuni inferioare. Ele funcționează prin introducerea penisului în interiorul unui cilindru, fixându-l la bază cu ajutorul unui inel elastic și apoi aspirând aer prin intermediul pompei furnizate. Cilindrul este lăsat să funcționeze timp de un număr variabil de minute (maxim treizeci) și va atrage sângele în organele genitale, creând în mod mecanic o erecție viguroasă.

Pe lângă creșterea temporară a dimensiunii, există persoane care susțin că utilizarea sa continuă poate duce și la o mică creștere permanentă a lungimii penisului, însă recomandăm întotdeauna prudență și consultarea medicului dumneavoastră, deoarece utilizarea incorectă ar putea duce la efecte secundare semnificative.

Exerciții pentru alungirea penisului (metoda Jelqing)

Penisul nostru nu poate fi definit în mod corespunzător ca un mușchi, dar este totuși posibil să îl antrenăm, un pic așa cum facem cu restul corpului nostru atunci când mergem la sala de sport. Efectuarea de exerciții pentru alungirea penisului este posibilă prin simpla utilizare a mâinii noastre. De exemplu, jelquingul este un exercițiu specific care constă într-un fel de „mulgere” a penisului, prinzându-l cu două degete de la bază și trăgându-l spre vârf, repetând această operațiune în fiecare zi timp de 15-20 de minute în mod constant. O practică asemănătoare cu masturbarea, doar că în acest caz nu trebuie să o efectuăm cu penisul în erecție, deoarece nu are rolul de a ne oferi plăcere, ci doar de a crea un fel de întindere care să poată întinde mai bine țesuturile.

Deși pare o joacă, nu trebuie să exagerăm nici în ceea ce privește nivelul de presiune aplicat, nici în ceea ce privește durata exercițiilor, pentru că în caz de exces se pot produce efecte secundare nocive.

Nutriție

Ceea ce am spus mai devreme despre suplimente este valabil și pentru alimentație. Anumite ingrediente alimentare au fost folosite dintotdeauna în toate culturile pentru a induce efecte afrodiziace și vasodilatatoare pentru a contracara impotența și scăderea libidoului. Eficacitatea lor se măsoară doar în momentul în care ai o erecție, așa că nu te aștepta ca dimensiunea penisului să se schimbe chiar și atunci când ești în repaus.

Poate că ingredientul cel mai bine cunoscut la noi este ardeiul iute, care are proprietatea de a fluidiza sângele și, astfel, de a facilita erecția și de a o face mai voluminoasă. Vitamina C și vitamina E acționează, de asemenea, în acest sens datorită proprietăților lor antioxidante care îmbunătățesc funcționarea corpului cavernos al penisului. Omega 3 (conținută în pește și în anumite nuci) ajută la îmbunătățirea circulației, la fel ca și Ginkgo Biloba (nu este surprinzător că acesta din urmă este conținut în multe suplimente), cacao amară și Ginseng.

Țelina și Maca peruviană, pe de altă parte, sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a crește testosteronul și numărul de spermatozoizi.

Creme pentru alungirea penisului

Cremele de alungire a penisului sunt geluri care se aplică pe membrul deja în erecție prin frecare cu mâna. Aceste aplicații trebuie făcute zilnic și promit să ofere o creștere a dimensiunii penisului în câteva săptămâni. Trebuie să fim atenți atunci când alegem un produs: sugerez să încercăm doar cremele pe bază de ingrediente naturale, cum sunt cele descrise mai sus, iar utilizarea lor este indicată pentru cei care nu vor să își schimbe dieta sau să ia suplimente, ci preferă să folosească masajul ca metodă de aplicare.

Care este metoda pe care o recomandați pentru început?

Alegerea metodei depinde în întregime de dumneavoastră, de obiceiurile și preferințele dumneavoastră. Personal, eu aș începe întotdeauna cu mâncarea. Nu doar prin administrarea de produse naturale care favorizează erecția, ci și prin eliminarea din alimentație a tot ceea ce împiedică o bună circulație a sângelui. Așadar, limitați sau renunțați la alcool, alimente prăjite, zahăr, prea mulți carbohidrați (și, bineînțeles, droguri și țigări).

Dacă descoperiți că un anumit ingredient vă aduce beneficii, atunci ați putea trece la suplimente pentru a-l absorbi în mai puțin timp și fără a fi nevoit să consumați cantități excesive de alimente care conțin acel ingredient activ.

Dacă, după câteva săptămâni, simțiți că problemele dvs. nu pot fi rezolvate doar prin alimentație, puteți începe treptat să încercați Jelquing sau să aplicați creme. Pe de altă parte, vă recomand utilizarea unei pompe de vid dacă sunteți pe punctul de a avea relații sexuale și vă simțiți îngrozit de faptul că nu veți obține o erecție suficientă.

Când este necesar să recurgeți la metode non-naturale, cum ar fi chirurgia?

Acesta este un subiect serios, așa că ar trebui să discutați întotdeauna cu un specialist de încredere. Să spunem că o intervenție chirurgicală pentru a prelungi penisul poate fi luată în considerare doar dacă există probleme reale și importante, adică dacă penisul dumneavoastră este prea mic pentru a avea o viață sexuală normală.

Important este ca concepția dumneavoastră despre „prea mic” să fie apreciată de un medic și să nu fie rezultatul unor convingeri eronate, dezvoltate poate prin vizionarea filmelor porno și a actorilor lor supradotați. Țineți cont de faptul că lungimea medie a unui penis în erecție în lume este de aproximativ 13 centimetri. Dacă măsurătorile dumneavoastră sunt egale sau nu prea mult mai mici decât aceasta, nu aveți nevoie să vă supuneți unei intervenții chirurgicale complexe.

Care pot fi efectele secundare?

Dacă vorbim despre o operație de faloplastie, adică de reconstrucție și mărire a penisului, trebuie să țineți cont de faptul că va trebui să vă odihniți timp de câteva săptămâni după operație. Există riscul de infecție, cheaguri de sânge, leziuni ale vezicii urinare sau pierderea sensibilității nervoase. Nu vreau să vă sperii, aceste operații sunt, în general, reușite, dar aș dori să reiterez faptul că intervenția chirurgicală este într-adevăr o ultimă soluție care trebuie urmată doar în prezența unor probleme reale grave.

Câteva sugestii

Sfatul pe care vreau să vi-l dau este să nu cultivați o obsesie excesivă pentru lungimea penisului. Dacă partenerii dvs. nu au ridicat niciodată probleme deosebite, dacă puteți avea relații sexuale fără dificultăți, probabil că penisul dvs. este bine așa cum este.

Concentrează-te mai mult pe calitatea erecției și pe capacitatea ta de a rezista în pat, care sunt factori poate mai importanți decât dimensiunea pură. Cu toții ne-am dori acei doi, trei, cinci centimetri în plus, dar aceasta este o nesiguranță tipic masculină pe care trebuie să învățăm să o abandonăm odată ce intrăm în vârsta adultă.

Bineînțeles, este întotdeauna posibil să ne îmbunătățim, de fapt, cred că urmând o dietă corectă și încercând ingrediente sau suplimente care favorizează erecția este o cale validă de urmat.

Dacă, pe de altă parte, aveți probleme reale și repetate de erecție, pompele de vid sau medicamente precum Viagra sunt o metodă de luat în considerare, întotdeauna după ce vă consultați cu medicul dumneavoastră (nu vă fie rușine sau teamă: el va asculta zilnic oameni cu aceleași întrebări ca și dumneavoastră). Iată un ghid util privind efectele și utilizarea viagra.

Dacă aveți întrebări pe această temă sau dacă doriți să vă împărtășiți experiența pentru a ajuta alți cititori, vă rugăm să îmbogățiți acest articol scriindu-vă opinia în comentarii. Acest lucru va începe o conversație care poate fi de mare folos pentru persoanele care se confruntă cu această problemă cu anxietate și îngrijorare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *